Családi nap a Hubay Tehetségpontban

Halló Fiúk! Halló Lányok! Apukák és Anyukák! Nagymamák és Nagypapák!

”Maradjunk még egy kicsit… Még ne menjünk… Még valamit szeretnék csinálni…” Örömmel halljuk ezeket a mondatokat a gyerekektől a szombati foglalkozások végén. Igyekszünk, ha nem is minden alkalommal, lehetőségeinkhez mérten néhány napon teljesíteni a gyerekek ez irányú kéréseit. Ezért szeptember 30-án, szombaton foglalkozásaink tovább, 15:30-ig tartanak – nem is akármilyen formában!

Nagyon fontos számunkra, hogy szombati napjaink a tehetségfejlesztésen túl arról a közösségről is szóljanak, melyet a gyerekek, a szülők és a foglalkozásokat vezető pedagógusok közösen hoztak létre, alkotnak és tesznek olyanná, amilyen, és melyről a hozzánk érkező visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy igazán egyedi a tehetségfejlesztés rendszerében. A szeptember 30-ai szombat szóljon mindazokról, akik alakítják a szombatokat! Legyen ez a nap egy igazi CSALÁDI NAP!

Szeretnénk elérni, hogy a közös élmény most még erőteljesebben megjelenjen a Hubay Tehetségpont falai között. Ezért néhány rendhagyó programmal készülünk, melyek az ismert és megszokott alapokon nyugszanak, ezen a napon mégis másképpen. Tudjuk, hogy Önök, Kedves Szülők, tevékeny részesei a szombatoknak. Kérjük, hogy ezúttal aktív szereplői is legyenek a foglalkozásoknak! Szeretnénk, ha nem csupán a foglalkozásokon látottak, vagy gyermekük élménybeszámolói alapján ismernék meg tevékenységünket, hanem aktívan részt is vennének a játékban, az építésben, alkotásban.

S aki járt már nálunk, azért jöjjön, aki nem volt még, azért látogasson meg minket szombaton!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.